‘Je moerstaal’ muzikaal programma rond Nederlandse taal

Morgen vindt bij Scheltema het maandelijkse programma ‘Scheltema Zondag’ plaats, met deze keer het accent op de Nederlandse taal, in gesproken woord, zang en muziek. Vocaliste Maaike den Dunnen verzorgt met ‘Jazzin je Moerstaal’ een optreden, waarin ze haar liefde voor de jazz combineert met haar passie voor de Nederlandse taal. Biografen Dirk Idzinga en Mieke van den Berg spreken over het leven en het werk van de oer-Hollandse zusters Gerhardt. De vaste columnist, Wijnand Noot, zal een column verzorgen rondom het thema van de middag. De Hollandse middag start om 14.30 uur en de toegang is gratis. Meer info: www.scheltemacomplex.nl   (Foto: PR)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×