Foto: PR.

Landschappen aan de waterkant van Aleida Leeuwenberg

Autodidact Aleida Leeuwenberg exposeert haar sympathieke landschapschilderijen bij de Leidse Galerie Zône. Gedurende de maand maart kan men kennismaken met het werk van Leeuwenberg, dat voornamelijk uitgevoerd is in olieverf op linnen of masonite. Leeuwenberg: “De waterkant is mijn wereld. Ik groeide op aan de rand van Haarlem, in een landschap van veel verschillende waterkanten. Tijdens de jaren dat ik opgesloten zat in een klaslokaal met matglas in de onderste ramen- alleen de bovenlichten lieten een stukje van de buitenwereld door- ben ik ook de wolken en grote bomen gaan waarderen.”

De tentoonstelling wordt op zondag 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur geopend. De expositie is te zien tot en met 31 maart.

Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×