Khadija Arib, foto: Roel Wijnants fotografie.

Uitgebreid programma Boekenweek 2011 bij BplusC

De Boekenweek 2011 heeft als thema ‘Curriculum Vitae – Geschreven portretten’. BplusC organiseert in het kader van de Boekenweek, van 16 tot en met 26 maart een gevarieerd programma met lezingen, een tentoonstelling en een speciale actie. Op 17 maart is schrijfster Khadija Arib te gast om haar boek Couscous te bespreken. Arib schrijft in haar boek zonder enige terughoudendheid over de tragiek, maar ook over de komische kanten van een leven tussen twee culturen. Het is een inspirerende succesverhaal van een vrouw, die zich niet de mond liet snoeren en tegen de stroom in de taal leerde, via de sociale academie op de universiteit terechtkwam en zich ontwikkelde tot een politica met landelijke bekendheid. Daarnaast staat een lezing van Margreet den Buurman op het programma over haar biografie ‘Thomas Mann, schrijverschap tegen de vergankelijkheid’.

De lezing door Khadija Arib vindt plaats op donderdag 17 maart, aanvang 20.00 uur bij BplusC locatie Leiderdorp, Van Diepeningenlaan 110.
De lezing van Margreet den Buurman wordt gehouden BplusC locatie Nieuwstraat, Nieuwstraat 4 in Leiden, eveneens op 17 maart, aanvang: 19.30 uur.

Meer info, reserveren en volledig programma: www.BplusC.nl

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×