Natuurbeleving in de schooltuin, foto: PR.

Een kijkje bij Jenaplanschool De Alleman

Ouders en kinderen die zich willen oriënteren op het basisonderwijs in Teylingen, kunnen komende woensdagochtend tussen 09.00 en 11.30 uur een kijkje nemen bij alle basisscholen in Warmond. Omdat de lessen veelal gewoon doorgaan, kunnen de bezoekers zien hoe de leerlingen les krijgen. Volgende week zaterdag organiseert Jenaplanschool De Alleman een extra open dag. Tussen 10.30 en 12.30 uur kunnen belangstellenden alles te weten komen over de school en het Jenaplanonderwijs. Er zijn leerkrachten, (oud)leerlingen en ouders aanwezig, om antwoord te geven op alle vragen. Verder zijn er workshops Flamencodansen en Natuurbeleving in de schooltuin. Op het Voorleespodium lezen leerlingen voor en kunnen kinderen zelf wegduiken in een spannend boek. De school is te vinden aan Laan van Oostergeest 4. Meer informatie staat op www.dealleman.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×