Woningcorporatie Portaal en de gemeente Leiden hebben afgesproken om voor de Zeeheldenbuurt en bedrijventerrein De Waard een gebiedsvisie te maken. Vandaag heeft het college van burgemeester en wethoudersdaarvoor de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van werken, wonen, openbare ruimte, bereikbaarheid en parkeren vastgesteld. Vanavond presenteert woningcorporatie Portaal drie verschillende scenario's aan de wijkbewoners. Die variëren van grootschalige sloop van de verouderde huurwoningen, helemaal geen sloop, maar renovatie en een tussenvorm. Portaal wil het liefst slopen, de bewoners zijn daar fel tegen en hebben de wijk volgehangen met posters en spandoeken (Foto: Chris de Waard).

Uitgangspunten toekomst Zeeheldenbuurt vastgesteld

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×