Dieven uit ‘Opsporing Verzocht’ ook actief in Oegstgeest

Naar aanleiding van getoonde videobeelden van twee straatdieven in het programma ‘Opsporing Verzocht’, bleken de twee gezochte mannen daadwerkelijk landelijk te opereren en zijn ook in Oegstgeest actief geweest. Ze bestalen vorig jaar oktober een 83-jarige vrouw aan de Lange Voort van haar pinpas en plunderden haar bankrekening met de code, die ze even daarvoor hadden afgekeken. Hoewel een aantal slachtoffers de mannen herkennen, heeft dit nog niet geleid tot hun aanhouding. Wie de mannen herkent kan contact opnemen met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
https://youtube.com/watch?v=IH9rbL7qVA0%26feature

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×