Speel mee in de videoclip van Danny Plezier

Iedereen kan meedoen aan de videoclip die de Leidse zanger Danny Plezier aanstaande zaterdag gaat opnemen. Onlangs kwam zijn nieuwe single ‘Ik zal er altijd voor je wezen’ al uit en nu volgt dus de bijbehorende clip. Deze wordt zaterdagavond vanaf 23.00 uur opgenomen in café M’n Schoonmoeder aan de Oude Vest 97. Danny Plezier: “We gaan er een supergezellige videoclip van maken en we zullen TV Oranje en Sterren.nl laten zien dat Leiden heel gezellig is.” Rondom de opnames zijn er zaterdag ook optredens van Wesley Ponsen en diverse collega-artiesten van Danny. De entree is gratis.
https://youtube.com/watch?v=4g9fwRDElcY
Danny Plezier heeft al wat ervaring met het opnemen van een videoclip. Ook bij zijn vorige nummer ‘Zeg dan Iets’ nam hij er eentje op.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×