Wandeling in kader van Colour your Mind 2011

Aanstaande zaterdag, tijdens de Internationale Dag tegen Racisme & Discriminatie, vindt een wandeling voor gelijke behandeling plaats in het kader van Colour your Mind 2011. De wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Bureau Discriminatiezaken, Protestantse Diaconie Leiden, R.K.-Diaconie Leiden, Raad van Kerken en Stg Vluchtelingenwerk ZH-Noord. Onder muzikale begeleiding van de Franciscusband zal de demonstratieve optocht door het centrum van Leiden gaan. Onderweg worden flyers uitgedeeld met daarop een oproep tot gelijke behandeling van mensen ongeacht huidskleur, seksuele geaardheid, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. Verborgen achter een portretfoto van iemand anders, wordt op speelse wijze een link gelegd naar de reclamecampagne “Moet jij je eigen ik verstoppen om geaccepteerd te worden?”

De wandeling vindt plaats op zaterdag 19 maart, verzamelen vanaf 14.00 uur bij Diaconaal Centrum De Bakkerij, Oude Rijn 44 b/c, Leiden. De wandeling duurt van 14.30-16.00 uur. Daarna is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een hapje en een drankje in de Bakkerij.

Meer info: www.colouryourmind.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×