‘Een Indiaan in huis', foto: PR.

Informatiedag ‘Autisme in Beeld’

Ter gelegenheid van de Autismeweek en Wereld Autisme Dag, wordt in de Tuinzaal van sociëteit De Burcht op zaterdag 2 april de informatiedag ‘Autisme in Beeld’ gehouden. Op uitnodiging van het Steunpunt Autisme, het Autismecafé Leiden en de NVA Zuid-Holland, zullen allerlei organisaties die op het gebied van autisme informatie, steun, zorg of advies geven, zich op allerlei manieren presenteren. Ook kunnen de bezoekers in gesprek met elkaar en met de vrijwilligers van het Autismecafé. De informatiedag is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over autisme. Ook mensen die al de nodige kennis en ervaring hebben opgebouwd, zijn welkom. Theatergroep Bint geeft tijdens deze dag een interactieve theatervoorstelling ‘Een Indiaan in huis’. Dit is een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. De dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Meer informatie staat op www.autismeweek.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×