Veiling voor Zuid-Afrikaanse straatkinderen

Volgende week zaterdag organiseren Ellen’s Children Fund en Keys for Kids een informatiemiddag met veiling voor het goede doel. De opbrengst van de geveilde artikelen, zoals hotelarrangementen, toegangskaarten voor attracties, schoonheidsbehandelingen en een tekenles, is bestemd voor een project van Keys for Kids in Buffalo City, Zuid-Afrika. Van het geld bouwt Keys for Kids met jongeren uit Leiden, plaatselijke timmerlieden en de partnerorganisatie in Zuid-Afrika een opvanghuis voor kwetsbare straatkinderen. Meer informatie over de te veilen artikelen staat op www.veiling.ellenschildrenfund.org. Veilingmeester is Pieter-Gerrit Binkhorst, veilingmeester van het Leidse veilinghuis `Onder de boompjes’.

De bijeenkomst vindt plaats bij BplusC aan Oude Vest 45 en begint om 16.00 uur met een informatief verhaal over het project. Terwijl de volwassenen zich met de veiling bezighouden, kunnen de kinderen zich uitleven met tal van activiteiten.

Er zijn ook muzikale optredens en de inwendige mens wordt niet vergeten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×