Bonestroo weg als fractievoorzitter CDA Leiden

Patrick Meijer (30) is per 1 april aanstaande de nieuwe fractievoorzitter van het CDA Leiden. Hij volgt Arjen Bonestroo op die de afgelopen drie jaar de voorman in de gemeenteraadsfractie van het CDA Leiden is geweest. Bonestroo blijft wel raadslid. Bonestroo vindt het na drie jaar een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. “Het zijn drie mooie, leerzame, maar ook pittige jaren geweest. Het fractievoorzitterschap is een zware belasting, zeker als je het moet combineren met een gezin en een drukke baan.” Ook bij de VVD is er per 1 april een afscheid. Bij die partij stapt duo-raadslid Barbara Zippro-Pouw na vijf jaar op om meer tijd aan haar gezin te kunnen besteden. Wel blijft ze op de achtergrond actief bij de VVD Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×