Winkeldieven vast

Gistermiddag heeft de politie twee winkeldieven aangehouden. De 36-jarige man en vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats liepen rond 17.40 uur een supermarkt aan het Bevrijdingsplein binnen en gingen richting de afdeling met drogisterijartikelen. Omdat de twee zich tijdens een eerder bezoek aan de winkel gedacht gedroegen, hield het personeel de boel in de gaten. Op camerabeelden was te zien dat de man op de uitkijk ging staan terwijl de vrouw artikelen uit de schappen haalde, waarvan het grootste deel niet in het winkelmandje werd gestopt. Het stel liep naar de kassa en rekende daar een paar artikelen af. De rest werd niet op de band gelegd. Nog voor de twee de winkel verlieten, sprak het personeel hen hierop aan. De gewaarschuwde politie kon hen vervolgens aanhouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×