Foto: Rob Rietveld.

De X presenteert: Tales of Tala

Cultureel Centrum De X presenteert op zaterdag 2 april een concert met Tales of Tala. Het ensemble Tala zorgt voor een spannende ontmoeting tussen verschillende muziektradities, waarin improvisatie een belangrijk element vormt. Aan de orde komen de Indiase en Arabische ritmes gecombineerd met jazz. ‘Tala’ betekent in de Indiase muziek een ritmische cyclus van een bepaald aantal tellen. Bezetting: Niti Ranjan Biswas (tabla), Nizar Rohana (ud), Zoltán Lantos (viool), Paul Weiling (saxofoon) en Tjitze Vogel (contrabas).

Het concert vindt plaats in de Tuinzaal van de Burcht en begint om 21.00 uur. Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.de-x.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×