Een dialoog-werk van Christiaan van Tol (links) en Inge Reisberman (rechts), foto: PR.

MDF-dialogen tussen Inge Reisberman en Christiaan van Tol

De Leidse kunstenaars Inge Reisberman en Christiaan van Tol exposeren samen hun visie op kunst en stijl onder de titel ‘MDF-dialogen’. De twee kunstenaars hebben een jaar lang gereageerd op elkaars werk, waarbij ze inspireerden, verrasten en soms irriteerden. Zo is de serie werken op MDF (geperst hout) ontstaan: een beeldverhaal vol dwars materiaalgebruik en creatieve oplossingen in twee totaal verschillende benaderingen. Het werk is te bekijken bij Sidac Studio aan de Hoge Woerd op 1, 2 en 3 april. Meer info: www.sidacstudio.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×