Contactgroep dementie

Voor mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben met iemand die dementie heeft, heeft Activite de contactgroep `Zorgen voor iemand met dementie’ opgericht. Deze groep komt eens in de twee maanden bijeen, om onder leiding van een mantelzorgconsulent ervaringen uit te wisselen. De bedoeling van de bijeenkomsten is om, door middel van het contact met mensen in dezelfde situatie, erkenning en herkenning te vinden en daardoor het zorgen voor de ander beter vol te kunnen houden.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt aanstaande donderdag tussen 10.30 en 12.30 uur plaats in wijkservicecentrum De Lepelaar. Tijdens deze bijeenkomst kijken de aanwezigen naar de documentaire Benjamin en de anderen’ die inzicht geeft in de gevoels- en belevingswereld van mensen met dementie. Wie hierbij aanwezig wil zijn, kan mailen naar mantelzorg@activite.nl. Deelname aan de contactgroep is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×