Bassist Tony Overwater, foto: PR.

Muzikale vrienden Jungle Boldie te gast bij Hot House

Jungle Boldie is een trio, dat bestaat uit drie muzikale vrienden: bassist Tony Overwater, drummer Win Kegel en rietblazer Maarten Orstein. Het getalenteerde drietal ontmoette elkaar op het Conservatorium van Den Haag en bleven elkaar trouw. Met veel succes verzorgen ze spetterende optredens in binnen- en buitenland. Op hun reizen doen ze weer allerlei nieuwe idee├źn en inspiratie op, dat zich laat horen in swingende wereldjazz. Het trio speelde samen met onder meer Pat Metheny, Ilse de Lange, Ack van Rooyen, Calefax en David Murray. Aanstaande zaterdag is Jungle Boldie te gast bij Hot House in de Tuinzaal van de Burcht.

Het concert begint om 21.00 uur; reserveren wordt aanbevolen: www.hothousejazz.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×