Vrijwilligers aan het werk bij de Voedselbank, foto: PR.

Boter, kaas, eieren en kip voor Voedselbank

De Voedselbank wil de 420 huishoudens in en om Leiden met Pasen graag extra verwennen, door in de pakketten met levensmiddelen ook boter, kaas, eieren en kip te stoppen. Dit zijn etenswaren die normaalgesproken zelden worden uitgedeeld. Bedrijven, particulieren en verenigingen die willen bijdragen aan dit extraatje, kunnen de levensmiddelen volgende week woensdag tussen 19.00 en 20.30 uur of donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur bij de Voedselbank aan Willem Barentszstraat 22 komen brengen. Het is belangrijk dat de kaas vacuüm verpakt is en dat ook de kip in plastic is verpakt. Meer informatie is te vinden op www.voedselbankleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×