Vrouw bruut van fiets beroofd

Een 18-jarige Leidse is zondag op brute wijze van haar fiets beroofd. Toen ze haar rijwiel rond 04.15 uur op het Flanorpad op slot zette, kreeg ze plotseling een harde duw, waardoor ze op de grond viel. Een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, schreeuwde dat ze haar fiets moest afgeven en begon aan de fiets te trekken. De vrouw, die haar eigendom nog vasthield, werd meegesleurd. Toen ze losliet, fietste de man weg, richting Rijnsburgerweg. De dader is tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft een lengte van ongeveer 1.80 m en heeft kort donker haar. Wie de beroving gezien heeft, of andere belangrijke informatie voor de politie heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×