Nieuw bestuur gezocht voor Stukafest Leiden

Stukafest Leiden heeft al drie zeer succesvolle edities achter de rug en is op zoek naar een nieuw bestuur om het festival voor februari 2012 te organiseren. Stukafest is het Leidse studentenkamerfestival, waarbij studentenkamers in de binnenstad omgetoverd worden tot minipodia, waar allerlei bekende en minder bekende groepen en artiesten optredens verzorgen. Afgelopen editie gaven Spinvis, Rembrandt Frerichs, The Black Atlantic en achttien andere artiesten intieme optredens tussen bierkratjes en hoogslapers. De leden van het nieuw te vormen bestuur zullen zich een jaar lang enkele uren per week bezig houden met het zoeken naar geschikte locaties en artiesten. Daarnaast zijn promotiewerkzaamheden en voorbereidingen belangrijk. Wie komend jaar waardevolle bestuurservaring wil opdoen en in februari 2012 een prachtig festival wil neerzetten, kan e-mailen naar leiden@stukafest.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×