Genomineerden verkiezing Winkel van het Jaar bekend

De nominaties voor de verkiezing van de Winkel van het Jaar, zijn bekend. De jury heeft afgelopen woensdag Puur (Breestraat), Jut & Juul (Lange Mare), Simon Lévelt (Botermarkt), Gaastra / McGregor / SuitSupply (Aalmarkt) en De Rooij Lederwaren (Haarlemmerstraat) genomineerd voor de titel Winkel van het Jaar 2011. Het publiek kan tot en met komende donderdag op de favoriete winkel stemmen, via www.winkelvanhetjaar.com. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt. De jury die tot de nominaties gekomen is, bestond uit Yvonne Kret (Marketeer Leiden Marketing), Margreet van Wijk (Raadslid VVD Leiden), Reinier Asberg (voorzitter BV Leiden.nl), Pieter Kos (Raadslid GroenLinks), Roald Laport (Van Zessen Klaar / LOS)en Rudo Slappendel (Unity FM).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×