Vakantieprogramma Volkenkunde in teken van Maori’s

Het programma van de meivakantie staat bij Museum Volkenkunde in het teken van de Maori’s. Zowel in het museum als in de tuin, is van alles te beleven. Tijdens beide paasdagen kunnen kinderen meedoen aan de PaasspeurEis, die eindigt met een chocoladeverrassing. Wie raadt hoeveel paaseitjes er in de entreehal van het museum liggen, wint een verzorgt verjaardagsfeestje. Ook zijn er allerlei workshops.

Tijdens de vakantie kan het hele gezin met de Waka een tochtje over de Leidse wateren maken. Ook kan er in de museumtuin gepicknickt worden, en staan er Indonesische fietsjes klaar, waarop kinderen een ritje kunnen maken. Wie de MAORI tentoonstelling nog niet gezien heeft, kan dit nog tot 18 september doen. Op www.volkenkunde.nl is het volledige vakantieprogramma te vinden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×