Leiden heeft nieuw drijvend terras bij de Haven

3

Tweeënhalf jaar is Hoessein Guizouni van restaurant Dok2 bezig geweest om toestemming van de gemeente te krijgen voor een terrasvlonder langs de kademuur bij zijn restaurant aan het Havenplein. Onlangs kreeg hij eindelijk de benodigde vergunningen en vandaag kon de drijvende aanlegsteiger annex terras in de stralende zon worden geopend. Eigenlijk straalde vanmiddag iedereen, want zowel het terras op de wal als dat onder aan de kademuur wordt als een verrijking van de buurt gezien. Als over enige tijd ook de Jonk-panden aan de Haven een hoogwaardige horecabestemming hebben gekregen – de gemeente heeft ze onder die voorwaarde in de verkoop gedaan – kan Leiden heel wat zwoele zomeravonden tegemoet zien in het gebied aan het einde van de Haarlemmerstraat.

Delen

3 reacties

  1. DOK2 is gezellig en heel goed eten dus…ga er eens maar langs het is er leuk en wie weet zie je mij ook gr.

  2. Eindelijks weer iets moois erbij,wel erg jammer dat schreeuwerd nummer 1 weer zo nodig de popie uit moet hangen aldaar.ik heb eens zitten dineren,toen stapte meneer p.L. ook even binnen,na het zien kauwen met een overvolle open mond van dit heerschap,kreeg ik geen hap meer door mijn strot,,,walgelijk gewoon….verder vind ik dok2 ook heerlijk om te vertoeven..

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline