Benefietavond voor Oxfam Novib

Morgenavond organiseren ‘The sleepwalkers’ een benefietavond voor Oxfam Novib in Speeltuin Morskwartier aan Lage Morsweg 14a. ‘The sleepwalkers’ is de naam van een team bestaande uit Ilse Hartman, Mubarak Kabadhe, Stefan Messemaker en Marloes de Klerk. Dit team neemt op 25 en 26 juni deel aan Trailwalker 2011 van Oxfam Novib, en moet in maximaal 30 uur 100 kilometer wandelen. Daarbij is het de bedoeling dat het hele team de volledige afstand lopend aflegt. Het is dus geen estafette. Het startgeld voor de Trailwalker is €3.000, dat ten goede komt aan de onderwijsprojecten van Oxfam Novib. Tijdens de benefietavond hoopt het viertal dit bedrag bij elkaar te krijgen. Op het programma morgen staan onder andere een barbecue, een band, een loterij en diverse activiteiten voor kinderen. De avond wordt gesponsord door de middenstand en begint om 19.00 uur.

Op www.trailwalker.nl/Nieuws#CI1133 staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×