Abseilers ontrolden gistermidddag een spandoek om te vieren dat het hoogste punt van de bouw is bereikt. (Foto: PR).

Abseilers markeren hoogste punt Trisor

Gisteren heeft Portaal gevierd dat de bouw van het wooncomplex Trisor in de Hoge Mors het hoogste punt heeft bereikt. Om dit kracht bij te zetten, lieten twee abseilers vanaf de woontoren een doek neer. Trisor wordt het grootste wooncomplex van Portaal in Leiden dat de afgelopen jaren gebouwd is.

Het gebouw telt 315 woningen in de koop- en huursector. Ook komen er 60 woningen voor zorgpartijen en in de plint komen een aantal bijzondere voorzieningen waaronder een lunchcafé gerund door cliënten van ’s Heerenloo. De eerste woningen worden de komende weken opgeleverd. Het is de bedoeling dat de laatste huizen nog voor de zomer van 2012 bewoond kunnen worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×