De Voorhoutse wijkagent Peter de Boer maakte en twitterde bovenstaande foto.

Auto belandt via tuin in greppel

In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Langevelderlaan een auto uit de bocht gevlogen. De auto reed dwars door een tuinhek en kwam vervolgens in een greppel terecht. De inzittenden gingen er vervolgens te voet vandoor. De bestuurder meldde zich de volgende dag alsnog en kreeg een boete van 500 euro die hij direct moest betalen omdat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. De 24-jarige bestuurder, een man uit Polen, verklaarde dat hij moest uitwijken voor een fietser. Direct na het ongeval heeft de brandweer in de sloot gezocht om zeker te weten dat er geen inzittenden in het water waren beland. Ook werd er met een warmtekijker gezocht.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×