Basketbal: Leiden – Groningen 2-1

De finale wedstrijden van de Dutch Basketbal League (DBL) blijven onverminderd spannend. Afgelopen zaterdag begon de serie van zeven finale wedstrijden in Leiden en haalde ZZ Leiden een klinkende overwinning op tegenstander GasTerra Flames uit Groningen. Dinsdag verloren de Leidenaren in Groningen, maar afgelopen vanavond wist ZZ Leiden de wedstrijd na 3/4 van de wedstrijd uiteindelijk naar haar hand te zetten. Tot dat moment stond Leiden lang op achterstand, maar in het laatste kwart kwamen de Leidse basketbalspelers eindelijk op voorsprong. Een voorsprong die ze ook niet meer uit handen gaven.

Met een eindstand van 68-63 kan ZZ Leiden toch nog tevreden terugkijken op een moeilijke wedstrijd met niet het allermooiste basketbal. Zaterdag begint Leiden met een 2-1 voorsprong aan de vierde wedstijd, dan weer in Groningen. Zondag wordt er weer in Leiden gespeeld.

Delen
Rabobank Wensenfonds

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline