Twee inbrekers opgepakt in Oegstgeest

Donderdagmiddag werd de politie gewaarschuwd dat er was ingebroken in een woning aan de Celebesstraat in Oegstgeest. De daders, twee jongens, gingen er op een scooter vandoor. Tijdens hun vlucht zagen verschillende getuigen de jongens met een koevoet rondrijden. Even later belde een getuige de politie met de mededeling dat er twee jongens bij het Diaconessenhuis in Leiden uit de bosjes kwamen rennen. Op de Mariënpoelstraat wist de politie de twee aan te houden. Het ging om een 19-jarige jongen uit Leiden en een jongen die een valse identiteit opgaf. De politie onderzoekt nog wie hij echt is. De twee hadden allebei verwondingen aan arm en hand, vermoedelijk opgelopen bij de inbraak.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×