Op verzoek van Jochem Myjer zelf vond de verkoop niet via internet plaats, maar aan de deur van de Leidse Schouwburg. "Dat is eerlijker voor de Leidenaren. Online doet heel het land mee." Zelf kwam de cabaratier ook nog twee keer een kijkje nemen. "Ik ben oprecht geroerd door alle mensen die soms al 6 uur in de rij staan voor kaartjes voor m'n show in Leiden! #vereerd," liet Myjer via Twitter weten. (Foto: Leidse Schouwburg, video: IloveLeiden.com).

Uren in de rij voor kaartjes Jochem Myjer

Er is geen kaartje meer te krijgen voor de nieuwe show ‘Even Geduld Aub!’ van Jochem Myjer in de Leidse Schouwburg. Urenlang stonden mensen zaterdag in de rij te wachten voor één van de 1600 felbegeerde toegangskaarten. De Leidse cabaretier geeft eind november drie voorstellingen in Leiden. Al om 3.00 uur ’s nachts kwamen de eerste fans opdagen, rond 8.00 uur ’s ochtends vormde zich al een heuse rij voor de Schouwburg waar de kaartverkoop pas om 12.00 uur begon. Tegen 18.00 uur gingen de laatste kaarten over de toonbank.

Tot half november vinden in verschillende theaters de (uitverkochte) try-outs van ‘Even Geduld Aub!’ plaats. Zonder decor, en mét spiekbriefje. Op 23 november gaat de voorstelling officieel van start in Leiden. De nieuwe show trekt vervolgens tot juni 2012 door het land. Over de voorstelling zelf wil Jochem Myjer nog niet veel kwijt. Op zijn website houdt hij het bij:

#BeginSpannendHahahaHiepHiepTralalaHoeraHoeraPannenkoek
StroopwafelStewardessenChipsVakantieBoemBoemMijnDagHahaha
ChocoladetruffelsLolHotdogZonHahahahaCocktailZeeBlauwZingen
GnoePauzeEvenGeduldAub!LalalalaLachenPretHihiLolHahahaGein
DansenPoepLiedjesNijlpaardLikkoekjesSnikBoehoeZuchtSteunPuf
HahahaSjongeSjongeBierBitterballenEinde

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×