Start kaartverkoop Museumnacht Leiden 2011

Op zaterdag 25 juni vindt de derde editie van Museumnacht Leiden plaats. Vanaf 30 mei start de kaartverkoop voor deze unieke gebeurtenis, waarbij alle Leidse musea een bijzonder avond/nachtprogramma bieden. Zo zal Diederik Jekel (bekend van DWDD), met bezoekers in debat gaan over de wetenschap bij Boerhaave en kan men bij Naturalis kijken naar of meedoen met de dansperformance van Ill Skill Squad. Bij de Hortus Botanicus is de sfeer wat romantischer met dichters, violisten, films en sterren kijken. In Museum Volkenkunde zijn workshops in survival te volgen en kan men dansen op de melodieën van DJ Miss World afgewisseld met de strakke ritmes van percussieband Attaaya. In het Rijksmuseum van Oudheden stijgen de bezoekers tot Koninklijke hoogtes met Rapenburg Royal en wordt de Miss Museumnacht Verkiezing gehouden. In het SieboldHuis kan men, onder het genot van een hapje sushi, kalligrafieles nemen van de assistent van Ushi, meneer Hiromi Tojo en in De Lakenhal wordt het ‘Laatste Oordeel’ geveld.  Bij  Scheltema kan het publiek relaxen met muziek en kunst. Meer info, volledig programma en het bestellen van kaarten: www.museumnachtleiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×