Bij een aanrijding tussen een auto en een lijnbus vielen vanmiddag rond kwart over drie twee gewonden. (Foto: Wilco Devilee).

Twee gewonden bij aanrijding met bus

Bij een aanrijding tussen een bus en een personenauto zijn op de kruising van de Vijf Meilaan en de Sweelincklaan in Leiden Zuid-West twee mensen gewond geraakt. Een van hen is er slecht aan toe, de tweede kwam er met lichte verwoningen vanaf. Vermoedelijk heeft de personenauto de bus geen voorrang verleend.

De ene gewonde was een passagier van de bus, de andere zit in de personenauto. De verkeersdienst van de politie doet onderzoek naar het ongeval, waarbij ook nog twee geparkeerde auto`s zwaar beschadigd raakten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×