Skimmers opgepakt

Afgelopen donderdag heeft de politie vier mannen aangehouden op verdenking van skimmen. Een alerte automobiliste ontdekte ’s middags de skimapparatuur op de pasinvoer van een betaalautomaat bij een benzinepomp en belde de politie. In afwachting van de agenten zag de vrouw een auto met vier mannen, die het pingedeelte van een andere automaat bij de pomp checkten en weer wegreden. De vrouw noteerde het kenteken en de politie ging achter het viertal aan. Op de Van der Valk Boumanweg werd de auto van de verdachten, vermoedelijk afkomstig uit Bulgarije, aangehouden. De kentekenplaten van de auto bleken recentelijk met schroeven te zijn vastgemaakt aan de bumpers. De skimapparatuur is in beslaggenomen voor verder onderzoek.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×