Jan-Jaap de Haan neemt het jaarverslag van Museumgroep Leiden van de directeur Hans van Oel in ontvangst, foto: PR.

Leiden is derde museumstad van Nederland

Na Amsterdam en Den Haag is Leiden de derde museumstad van Nederland. Wethouder Jan-Jaap de Haan ontving het eerste jaarverslag van Museumgroep Leiden van de directeur Hans van Oel. Naast de financiële samenvatting omvat het verslag ook informatie over de activiteiten van de Museumgroep. Sinds 2003 neemt de Museumgroep allerlei interessante initiatieven en zorgt voor de coördinatie. Zo werd het programma ‘Museum en School’ beoordeeld als beste educatieve project van ons land. Ook wat het museumbezoek betreft staat Leiden hoog in de top.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×