Toon van Helfteren (met de beker) heeft voor twee jaar bijgetekend en is dus ook de komende seizoenen coach van ZZ Leiden Basketbal. (Foto: Chris de Waard).

ZZ-Leiden coach blijft nog twee jaar aan

Toon van Helfteren blijft nog in ieder geval twee seizoenen aan als coach van Zorg en Zekerheid Leiden. Dat maakte clubvoorzitter Marcel Verburg gisteravond bekend tijdens de huldiging van de Leidse basketbalspelers die ’s middags de landstitel op hun naam hadden gezet. De afgelopen maanden gingen er steeds geruchten als zou Van Helfteren overstappen naar GasTerra Flames in Groningen. Van Helfteren bevestigde gisteren wel dat hij door de Groningers is benaderd: “Ik kan nu wel zeggen dat Groningen mij in oktober vorig jaar al heeft benaderd om komend seizoen daar te gaan coachen. Maar na een gesprek haakten ze af.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×