Een goed onderhouden tuin of balkon draagt bij aan de leefbaarheid van de woonomgeving. Daarom schrijft de Sleutels een wedstrijd uit onder de huurders. (Foto: PR).

De Sleutels zoekt mooiste tuin of balkon

Vanaf vandaag kunnen de 8.000 huurders van de Sleutels inschrijven voor een tuinen- en balkonwedstrijd. Tot 20 juni dingen huurders in 9 wijken in Leiden en Voorschhoten mee naar de titel mooiste tuin of balkon en kunnen daarmee een prijs winnen. Bijvoorbeeld een luxe barbecue die de Sleutels bij Intratuin heeft losgepeuterd. Met de wedstrijd wil de Sleutels de leefbaarheid in de wijken vergroten. “Een mooie tuin of balkon draagt daar aan bij,” zo vindt de woningbouwvereniging die de huurders daarom sinds vorig jaar actief stimuleert om tuin of balkon goed bij te houden. Bewoners kunnen zich per wijk ook aanmelden als jurylid. Juryleden die zelf ook meedoen, mogen in een andere wijk een oordeel vellen.

Meedoen kan door voor 20 juni een motivatie vergezeld van drie foto’s te mailen naar tuinenwedstrijd@desleutels.nl. Op Zaterdag 2 juli worden de winnaars bekend en de prijzen uitgereikt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×