Poortje van Kasteel Endegeest, foto Jos van den Broek.

Kasteel Endegeest open voor publiek tijdens Dag van het Kasteel

Op Tweede pinksterdag ( 13 juni) staan de deuren van kasteel Endegeest open voor bezoekers in het kader van de landelijke Dag van het Kasteel. Om het kwartier zal een interessante rondleiding plaatsvinden, opgeluisterd met muziek van een echte troubadour. Historische personages, gekleed in kostuums uit hun tijd, vertellen over de periode rond 1730. Met mooi weer kan men bovendien genieten op het terras aan de slotgracht. Voor de kinderen is een spannende speurtocht georganiseerd en kunnen zij meedoen met 18e eeuwse spelletjes. 

De open dag wordt gehouden van 11.00-17.00 uur (16.15 uur laatste rondleiding) Endegeesterstraatweg 5, Oegstgeest. De toegang is gratis. Meer info: www.kasteelendegeest.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×