Foto: PR.

Autismecafé over vakantie en vrije tijd

Op donderdagavond 9 juni is iedereen welkom tijdens het Autismecafé, dat een informatieve markt biedt over vakantie en vrije tijd. Voor kinderen en jongeren met autisme betekent een vakantie vaak het loslaten van de vaste structuur, die moeilijk in te vullen is. Voor hen voelt vrije tijd soms helemaal niet echt vrij. Tanya Arts, één van de organisatoren: “Er zijn inmiddels meerdere organisaties die op het gebied van autisme en vrije tijd informatie, steun, zorg of advies geven. Tijdens deze avond laten zij zien wat zij doen en natuurlijk kunt u met veel vragen bij hen terecht. De informatieavond is bedoeld voor iedereen die nog (on)bekend is met de wereld van autisme, maar ook voor belangstellenden die juist al veel kennis en ervaring hebben in het omgaan met autisme. Voor bezoekers bieden we alle gelegenheid om onder het genot van een kopje thee of koffie met vrijwilligers van het Autismecafé en met elkaar in gesprek te gaan.”

Het Autismecafé wordt gehouden van 19.30 tot 22.30 in het DAC, Flevoweg 5, Leiden.

Meer info: www.stichtingovaal.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×