Inbreker uit de bosjes gevist

In de nacht van afgelopen dinsdag op woensdag, rond 04.30 uur, zag een nog wakkere bewoner van een huis aan de Hendrik Jesselaan een vreemde man, die zich verdacht ophield in de tuin. De bewoner belde de politie en zag in de tussentijd dat de ‘mysterieuze bezoeker’ aan het rommelen was bij het keukenraam. Toen hij de bewoner opmerkte ging hij er als een haas vandoor, waarbij hij zijn boor achterliet op het raamkozijn. Agenten vonden de inbreker in de bosjes en na een korte achtervolging rekenden ze hem in aan de Aldo van Eycklaan. De man, een 45-jarige inwoner van Amstelveen, had onder andere een schroevendraaier, zaklamp en handschoenen bij zich.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×