Leiden Schemerstad weer groot succes

Gisteravond vond voor de tweede keer het bijzondere evenement Leiden Schemerstad plaats. Deze keer was het thema ‘Het Gevlucht’, dat molenaarsjargon is voor het wiekenkruis van de molen, in het kader van het feit, dat 2011 uitgeroepen is tot het jaar van de molens. Een enorme stoet van boten en bootjes voer mee op een spannende tocht langs bijzondere locaties, waar diverse theatergroepen hun opwachting maakten. Ook vanaf bruggen en wallen keek het publiek ademloos toe naar de intrigerende manifestaties. Schemerstad is onderdeel van de Cultuurmaand Leiden. (Foto’s: Emile van Aelst)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×