Minister Schultz, hier op werkbezoek in haar woonplaats waar ze in februari een bezoek bracht aan de vorderende werkzaamheden aan de verbreding van de A4 ter hoogte van Roomburg. (Archieffoto: Chris de Waard).

JOVD organiseert lezing met Melanie Schultz

Minister Melanie Schultz van Haegen (infrastructuur en milieu) verzorgt aanstaande donderdag op uitnodiging van de JOVD Leiden een lezing overhaar rvaring in de lokale en landelijke politiek. Schultz woont in Leiden waar ze ook haar politieke carrière begon. Eerst als fractie-assistent van de VVD Leiden, later als raadslid en wethouder. In 2002 maakte ze de overstap naar de landelijke politiek om staatssecretaris te worden in het eerste kabinet Balkenende. Dat zou ze ook blijven in de kabinetten Balkenende II en III.

De lezing wordt gehouden in de bovenzaal van café-restaurant Einstein en begint om 20.30 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×