Besluit RijnlandRoute pas na de zomer

Het provinciebestuur van Zuid-Holland neemt pas na de zomer een besluit over het tracé van de RijnlandRoute. Gedeputeerde Ingrid de Bondt wil die tijd nemen om een zorgvuldig besluit te kunnen nemen: “Het vorige college van GS heeft de voorkeur uitgesproken voor het tracé Zoeken naar Balans. In het Hoofdlijnenakkoord van het huidige college is dit bekrachtigd. Vanuit deze opdracht overleg ik momenteel met alle belanghebbenden.”

Bij de Rijnlandroute moet het college van GS een besluit nemen over de tracékeuze voor Churchill Avenue of Zoeken naar Balans. “Voor beide varianten zijn voor- en tegenstanders dus het college kan het met haar keuze niet iedereen naar de zin maken,” aldus De Bondt. “Wat ik wil is openheid over argumenten en berekeningen zodat de juiste discussie wordt gevoerd.”

Leiden Regio RijnlandRoute


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×