Roeland Oltmans Fonds zoekt jonge sporttalenten

Sporttalenten tussen de 8 en 18 jaar uit Oegstgeest die extra financiële ondersteuning goed kunnen gebruiken, kunnen zich aanmelden voor een bijdrage uit het Roeland Oltmans Fonds. Het Roeland Oltmans Fonds is in 1997 opgericht ter gelegenheid van het behalen van Olympisch Goud door het Nederlands Herenhockeyteam, dat onder leiding stond van Oegstgeestenaar Roelant Oltmans. Jaarlijks sponsort het fonds Getalenteerde sporters of sportverenigingen uit Oegstgeest, die wat financiële steun kunnen gebruiken voor extra training of nieuw materiaal. Aanmelden kan tot 1 augustus via m.coulier@jmc-advies.nl. Eind augustus of begin september wordt bekendgemaakt naar wie de fondsen gaan.

Advertentie

Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×