Feest in Leiden-Noord, foto: archief Sleutelstad.

Meedenken met ‘Kwart miljoen voor Leiden-Noord’

Fonds 1818 heeft Leiden-Noord geselecteerd als kanshebber voor een kwart miljoen euro indien er een goed plan op tafel ligt. Het plan moet duurzaam, verbindend en waardevol zijn voor zoveel mogelijk bewoners van de wijk. Een stuurgroep met daarin onder meer de wijkvoorzitters heeft inmiddels een aantal ideeën verzameld, variërend van ‘werk voor jongeren’ tot ‘Een Vondelpark voor Leiden Noord’. Alle ideeën worden woensdag 15 juni, tussen 14.00 en 18.00 uur voorgelegd aan de bezoekers van de Kooiplein-manifestatie. “We vinden het van groot belang dat het uiteindelijke plan breed gedragen wordt; het is tenslotte een plan voor de bewoners van Leiden-Noord.” zegt projectleider Martine Glaser. Glaser hoop, dat er veel mensen langs zullen komen en vooral, dat die eigen ideeën kunnen toevoegen. Als het uiteindelijke plan de goedkeuring van Fonds 1818 krijgt, zal het nog dit najaar worden uitgewerkt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×