De deelnemende restaurants zijn In den Doofpot, Holiday inn, de Engelbertha Hoeve, Segafredo, Dekker Warmond, Fromagerie du Patron, Kitch&, Allemansgeest, Van der Valk Leiden, De Beukenhof en De Patissier. Op de foto ook de bestuursleden Ludwig, van Eijk en Breel. (Foto: PR).

Benefiet golfmenu voor Ronald McDonaldHuis Leiden

Vanmiddag is bij het Ronald McDonaldHuis Leiden de aftrap gegeven voor een 9-holes-menu benefiet golftoernooi dat op dinsdag 23 augustus wordt gehouden op het terrein van Golfclub Kagerzoom in Warmond. Bij dit toernooi presenteert bij iedere hole een restaurant uit de Leidse regio zich en kunnen de golfers aan tafel. De gerechten lopen op van amuses, voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechtjes, nagerecht en koffie met likeur. De  restaurants doen belangeloos mee en ook Kagerzoom stelt de baan gratis beschikbaar voor het goede doel. Voor een ‘flight’ van maximaal zes personen bedragen de kosten € 750,-. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonaldHuis Leiden aan de Boerhaavelaan.

Inschrijfformulieren zijn op te vragen via 071 5158158 of golftoernooi@ronaldmcdonaldhuisleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×