Een lege zwartgeblakerde parkeerplaats is alles wat rest van de plek waar de auto van de hoogbejaarde vader van Willemse heeft gestaan. (Foto: Peter Willemse).

Dansorkest senioren gedupeerd door branden Merenwijk

De serie (auto)branden in de Merenwijk heeft afgelopen nacht niet alleen tot veel onrust en schade geleid, ook de eigenaren van de uitgebrande voertuigen komen in de problemen. Eén van hem is de hoogbejaarde vader van Peter Willemse. “Onze vader heeft ondanks zijn hoge leeftijd een groot sociaal leven waarbij hij de auto hard nodig heeft. Nu zijn niet alleen hij en onze ook hoogbejaarde moeder gedupeerd, maar ook het Leidse Dansorkest ‘Date 7-2-7’. De muzikanten zijn allemaal senioren of nog ouder. Alle muziekinstrumenten werden altijd vervoerd in de auto van onze vader.”

Willemse kan er niet over uit dat de nog onbekende dader(s) niet nadenken bij wat ze gedaan hebben. “Men heeft vaak geen besef van het leed dat zulke onbezonnen daden veroorzaakt. Gelukkig lagen de instrumenten niet in de auto, maar vanaf  volgende week staat er een twintigtal optredens gepland met De Veenfabriek o.l.v. Paul Koek en Adelheid Roossen. Dat wordt nu dus een enorm probleem.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×