Mooie kleurcombinaties van Nick Oudshoorn bij 'Vooraf en toe'

De Leidse kunstenaar Nick Oudshoorn loopt, volgens zijn eigen zeggen, de hele dag te kijken naar mooie kleurcombinaties. Oudshoorn houdt van groots en indrukwekkend en exposeert een tiental fikse werken bij eet- en drink- en kunstlokaal ‘Vooraf en toe’ gedurende de maand juni. Nadat Oudshoorn zich jarenlang had toegelegd op het maken van portretten, begon hij in 2007 met abstract werk, waarvan hij “een stuk vrolijker wordt”. Zijn slogan is: “ Zodra het af is, is het van de kijker, die mag in het schilderij zien wat hij wil.”
Etablissement ‘Vooraf en toe’ is gevestigd aan de Botermarkt 9. Meer info over de kunstenaar: www.nickoudshoorn.nl (Foto: PR.)

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×