Interessante bijeenkomst voor winkeliers

Bv.leiden.nl, Centrummanagement Leiden, de Kamer van Koophandel en het Ondernemersfonds organiseren aanstaande woensdag een verhelderende bijeenkomst voor Leidse winkeliers. Volgens de organisatie verandert de Nederlandse ‘retail’ in hoog tempo en is het van belang, dat winkeliers innoveren. De branche-organisatie CBW-Mitex en Bedrijfschap Detailhandel brachten het onderzoeksrapport ‘Retail 2020’ uit met antwoorden op deze vragen. Zij hebben tien trends en de impact ervan uitgewerkt. De bijeenkomst onder de titel ‘Retail 2020 – Re’structure’ wordt gehouden in het Van der Valk Hotel aan de Haagse Schouwweg. Aanmelden kan via info@bvleiden.nl

Programma:

18.00 uur: inloop (met soep en broodjes)
18.45 uur: start presentatie door Marcel Evers van CBW-Mitex
20.00 uur: discussie n.a.v. drie stellingen, toegespitst op de situatie in Leiden
21.30 uur: einde

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×