Dronken man legt straatverlichting Maresingel plat

Een dronken Oegstgeestenaar die met zijn auto tegen een lantarenpaal knalde, heeft door die actie alle straatverlichting op de Maresingel lamgelegd. De 39-jarige man reed zondagnacht rond 02.00 uur vermoedelijk met hoge snelheid over de Maresingel, toen hij uit de bocht vloog en hard tegen de lantarenpaal knalde. Na de botsing stapte hij uit en liep in de richting van de Marnixstraat. De politie hield hem aan op de Koningstraat. Een ademanalyse heeft uitgewezen dat de man te veel gedronken had. Hij blies 455 ug/l en heeft een proces-verbaal gekregen. Door de botsing werkte de straatverlichting op de hele Maresingel niet meer.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×