Getuigen gezocht aanranding bij Morspoort

Een 22-jarige vrouw uit Leiden fietste afgelopen zaterdagochtend, rond 06.30 uur, richting de Morspoort vanaf de 1e Binnenvestgracht. Net voor de poort zag zij een man, die bezig was met het verslepen van stoelen en tafels. Toen de vrouw langs hem fietste trok hij haar van de fiets af en betastte haar. Een onbekende vrouw schoot te hulp en fietste daarna nog even met het slachtoffer mee. De politie wil graag met deze vrouw en andere getuigen in contact komen; zij kunnen met de politie bellen via 0900-8844 of 0800-7000. Kort na het incident heeft de politie een 34-jarige Leidenaar aangehouden, die met stoelen, tafels én fietsen in de weer was op de Morsstraat. Onderzocht wordt of de man ook iets met de aanranding te maken heeft.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×