Straatrovers overvallen Voorschotenaar

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag tussen 03.30 uur en 04.00 uur is een 31-jarige man uit Voorschoten overvallen door drie straatrovers. De man liep op de Breestraat in de richting van de Haagweg. Drie mannen kwamen hem tegemoet en twee van hen pakten de man vast, terwijl de derde persoon een mes trok. Met geld en sieraden als buit ging het drietal ervandoor. De politie vraagt getuigen van het voorval en/of mensen die de daders op basis van de (combinatie van) signalementen menen te kennen contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Het slachtoffer omschreef de drie mannen als volgt: “De man die met het mes dreigde is iets donkerder dan de andere twee, maar licht getint, rond de 20 jaar en ongeveer 1.70m lang. Hij heeft donker opgeschoren haar en droeg een donkere halflange leren jas. Eén van de twee mannen die hem vast hield is blank of licht getint, tussen de 18 en 20 jaar, ongeveer 1.80m lang en droeg een fel gekleurde jas en een wit petje. De andere man is ook blank of licht getint, tussen de 18 en 20 jaar, 1.70m lang en mollig. Hij droeg een donkere jas en een petje in een onbekende kleur.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×