Mark Deckers is zaterdag in het COC Leiden gekozen tot Mister Gay Leiden 2011. (Foto: Chris de Waard).

Leidse student is mister Gay Leiden 2011

De 24-jarige Leidse biologie-student Mark Deckers is zaterdag verkozen tot Mister Gay Leiden 2011. Na twee voorrondes namen afgelopen zaterdag de drie overgebleven kandidaten het tegen elkaar op in de finale. Daarbij kwam Deckers uiteindelijk als winnaar uit de bus. Met name zijn dans-act maakte indruk op de jury. De kersverse Mister Gay Leiden wil zijn nieuw verworven status het komende jaar inzetten om problemen rond homosexualiteit meer op de kaart te zetten. Hij wil daarvoor aandacht gaan vragen bij allerlei activiteiten. Zo zal hij meevaren op de peurbak van het COC Leiden en verschijnen op bijeenkomsten van de roze studentenvereniging Spica. Ook bij de Leidse Ganymedes Borrel zal hij zijn opwachting maken.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×